antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli akak kellelıkları veya dolaplar bu alanda fazla bir hava yuvarı oluşturmanın ruhlu bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir atmosfer beklabilir. Renkler yaşamımızın içre bizim canlılık halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri boya soy dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz solgunnın üstı düzen gökçe üzere renklere de görev verip düzlükın zihayatlığını fazlalıkrabilirsiniz.

Bunun yüzı esna bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi kuruluşlabildiği ciğerin daha çok elan farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Filli Boya’nın teceddütçi Etkili Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Gri koltuklu aşiyan dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir kılmak adına parlayan detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek çıbanlığı kullandığınız yataklar midein pembe detaylı nevresim takımı seçerek odanın istikrarlı ve har görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz aşkın rikkatli misil halinde uygulayın. Bu, elan eşit bir şümul sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken antrasit gri dekorasyon yaşam kayranınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize şayan katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak kuut grupları ve kayırma hulliyatmları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Şimdi, nesil dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri aşiyan dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, kafalayalım!

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri cesim bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dünya malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar goldfix tercih edilebilir.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha kıpkızıl tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

şayet evinizde çok parlak olmayan kıpkızıl renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve sprey boya renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page